Latela_tv_ohjelma_tuotanto_filmaattiset.
LATELA 6.0

Rassaus jatkuu. Luvassa on  autoprojekteja, joiden lopputuotteilla mennään yli kallioiden, läpi ryteikköjen ja päädytään jopa saksalaisbändin musiikkivideolle.

Kymmenosaisessa sarjassa pirkanmaalainen urakoitsija Lars esittelee Huttuselle vanhan Transitin, jonka kaareviin muotoihin ja rakentamisesta saatavaan korvaukseen Huttunen retkahtaa niin, että kotona odottava Reetan lämmin syli on unohtua. Ja myöhemmin monesti unohtuukin, kun Huttunen tarttuu Larsin tarjoukseen ja alkaa loihtia kaverien avustamana tulta syöksevää autoa. Se on määrä esitellä Suomeen festareille tulevalle teknobändi Scooterille.

Korona kuitenkin muuttaa suunnitelmat ja auto on lopulta näytillä Siuro cruisingissa alan harrastajille ja videolla Scooterille, joka ihastuu autoon niin, että tilaa sen Ruotsiin bändin musavideon kuvauksiin. Samaan aikaan kun Huttunen ja auton onnellinen omistaja Lars leijuvat Ruotsissa toisissa maailmoissa, muu Lateloiden porukka rypee Pälkäneellä kurassa ja liejussa. Scooter-auton valmistuttua Latelan kaksi tallia kun alkaa kumpikin rakentaa maastureista omaa offroad-autoa ja toteuttaa pitkäaikaista haavettaan päästä ajamaan yli kallioiden ja läpi rämeiden. Siitäkö lystiä ja läiskettä seuraa.

Latelan viisi kautta on nähtävissä Yle Areenassa ja Latela 6.0 on katsottavissa Discovery+:lla

Latela 60 Trailer 003
Toista video