top of page
TUOTANNOT
Ellan matkassa tv-sarja | Filmaattiset tv-tuotannot.jpg

ELLAN MATKASSA

Erilainen Italia normannien jalanjäljissä. Eteläinen Italia on aina näihin päiviin asti ollut Italiassa 15 vuotta asuneelle Ella Kanniselle, kuten niin monelle muullekin, arvoitus. 

Ensimmäisellä kaudella Ella tutustui etelän ankaraan historiaan ja sen monipuoliseen kulttuuriin.

Unelmahäät tv-ohjelma | Filmaattise tv-tuotantoyhtiö

UNELMAHÄÄT

Romanttisten tositarinoiden nälkäisille on luvassa uutta katsottavaa, sillä kolmatta tuotantokautta kuvataan parasta aikaa. Kymmenen uutta jaksoa toiselta kaudelta on katsottavissa TV5:lla 28. tammikuuta 2019 alkaen.

 

Jaksot on katsottavissa jälkikäteen Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa sekä tulevat jaksot ennakkoon maksullisen Dplay+:n puolella.

Latela porukka Sipilä-leikkuri tv-sarja | Filmaattiset tuotantoyhtio

LATELA

Latela on rehellinen kuvaus kaveriporukan autoharrastuksesta ja vahvasta ystävyydestä, joka natisee liitoksissaan, mutta kestää rankan suunsoiton.

Latela -nimisellä porukalla on kaksi autotallia, joissa laitetaan autoja ja vietetään muutenkin vapaa-aikaa. Joskus hyvinkin rankasti. Latelan miehille autojen roplaus on harrastus, joka häiritsee joskus työntekoa ja erityisesti parisuhteen ylläpitoa.

Muuttopäiväkirjat tv-ohjelma | Filmaattiset tv-tuotantoyhtiö

MUUTTOPÄIVÄKIRJAT

Hynttyyt yhteen! Realitysarja yhteen muuttavista nuorista pareista Yhteisiä haaveita, kädestä suuhun elämistä, ihmissuhdesoppaa ja toiseen tutustumista. 

Uusi ohjelmasarja näyttää, miten neljän nuorenparin elämä sujuu, kun hynttyyt laitetaan yhteen. Parien arkea ja juhlaa seurataan puoli vuotta eri puolilla Suomea. 

Filmaattiset-sadan-vuoden-talo-tv-ohjelma.jpg

SADAN VUODEN

TALO

Kymmenosaisessa sarjassa rakennettiin omakotitalo, jonka tulee kestää seuraavat sata vuotta. Työ oli entistä vaikeampi, kun talon tuli lisäksi olla terveellinen, muunneltava, moderni ja tulevaisuuden normit täyttävä. Ja kun talon rakennuttaja ei ymmärtänyt rakentamisesta juuri mitään, oli hanke lähes mahdoton.

Satuhäät1-filmaattiset-tuotantoyhtio.jpg

SATUHÄÄT

Satuhäät – suomalaisia rakkaustarinoita oli Yle TV2:n vuosina 2004-2016 esitetty ohjelmasarja, jossa katsojat pääsivät kuokkimaan suomalaisiin häihin ja tutustumaan parien rakkaustarinoihin. Kotimainen formaatti yhdisti tosi-tv:n, dokumentin ja viihteen taitavasti. Sarjan jaksoissa esiteltiin 11 tuotantokauden ajan toista sataa rakkaustarinaa ympäri Suomen.

1_Jussi_Nieminen_Reijo_Hyvönen_Tomi_virtanen_ja_Mikko_Mäkelä.jpg

MENNEISYYDEN METSÄSTÄJÄT

Menneisyyden metsästäjät-sarjassa historian alkuhämärään syventynyt kuusihenkinen harrastajaryhmä etsii ja löytää uskomattomia aarteita maan alta. Metallinpaljastimia apunaan käyttävät digiajan tutkimusmatkailijat vievät syvälle Suomen historiaan, joka osoittautuu löytöjen perusteella taruja ihmeellisemmäksi.

FILMAATTISET VIMEOSSA
Unelmahäät 2021 1-osa
00:30
Unelmahäät 2021 2-osa
00:15
Muuttopäiväkirjat 2 - traileri 1
00:41
Muuttopäiväkirjat 2 - traileri 2
00:21
Muuttopäiväkirjat 2 - traileri 3
00:41
Muuttopäiväkirjat 2 - traileri 4
00:41
Muuttopäiväkirjat 2 - traileri5
00:21
Latela 60 Trailer 003
01:33
bottom of page